Kidsclubkidsclub

Elke tweede zaterdag van de maand is er een speciale kidsclub voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.
Voor data: klik hier…

 

New Life Trainingen

Onder deze naam en onder de verantwoording van de voorgangers van de NLEG te Alphen aan den Rijn, (Nieuw Leven Evangelie Gemeenschap)worden trainingen voor genezing van de ziel aangeboden ( Jes. 61:1-3).

Door het werk van Jezus Christus in ons diepe leven toe te passen kunnen we meer en meer groeien naar Nieuw Leven in vrede, vrijheid en vreugde in de Heilige Geest.
more lifeWe willen deze pastorale zorg en discipelschap training geven aan mensen die meer willen of vastgelopen zijn in het leven. Te denken valt aan emotionele en psychische problemen zoals depressiviteit en laag zelfbeeld, relatieproblemen, scheiding, emotionele afhankelijkheid, genderverwarring (eigen geaardheid), en verslavingen van welke aard ook, (eet, koop, internet, alcohol, drugs, porno).
Na aanbidding en onderwijs is er plaats voor verwerking en gebed in “de kleine groep” mannen en vrouwen apart).
Met toestemming maken wij gebruik van het materiaal van Living Waters Nederland en Redeemed Lives Ministries.
More Life is een 8 weken training voor ieder die naar “Meer Leven” in zijn Nieuwe Leven verlangt. In principe een open groep, maar het werkt het beste als je alle bijeenkomsten bijwoont.
Restored Life is een 10 weken genezingsprogramma waarbij we terugkijken naar het gezin van oorsprong. We verwerken en bidden in de kleine groepen na het onderwijs.
Redeemed Life is een jaarprogramma voor de diepe genezing van de ziel. Samen zoeken we Jezus Christus als onze Geneesheer.
Aanmelden betekent niet automatisch dat je mee doet. Je krijgt nog een kort kennismaking gesprek.
Joop en Rianne Klein Haneveld
Alphen aan den Rijn
Lees verder…